Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο... ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *BINTEO*

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Οκάρο Γουάιτ του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου "Eurohoops"!

Ο 24χρονος (2.06μ.) MVP της κανονικής περιόδου με τη φανέλα του Άρη συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές, θα υπογράψει και θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε φέτος 13,5 πόντους μέσο όρο με 5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ ήταν ακόμα καλύτερος στα πλέι οφς με 14,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ! 

Το ρεκόρ του στη σεζόν ήταν 27 πόντοι κατά του ΠΑΟΚ και με την Κηφισιά στα πλέι οφς και τα 14 ριμπάουντ κατά του Παναθηναϊκού στον τέταρτο – νικηφόρο για την ομάδα του- ημιτελικό.

Ο Γουάιτ παίζει μέσα κι έξω από το καλάθι και μάλιστα σουτάρει με ιδιαίτερα καλά ποσοστά ευστοχίας (39% από το τρίποντο, 62,3% διπ.). Διαθέτει τρομερά αθλητικά προσόντα, τον έχουμε δει να καρφώνει εντυπωσιακά και να καρφώνει δυνατά και ο προορισμός του είναι να... συμπληρώνει τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός τον ήθελε εδώ και καιρό, επανερχόμενος μάλιστα με δεύτερη πρόταση για να τον δελεάσει. Είχε μάλιστα ανταγωνισμό τόσο από Ελλάδα, όσο και από Ιταλία (Αρμάνι), αλλά εσχάτως και από Ισπανία (Μάλαγα).

Ο Γουάιτ έχει φοιτήσει στο Φλόριντα Στέιτ, ενώ αγωνίστηκε μία σεζόν και στη Βίρτους Μπολόνια.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ του "Eurohoops" o Γουάιτ ήθελε να αγωνιστεί στο περίφημο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας αυτό το καλοκαίρι και είχε δηλώσει συμμετοχή με την ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, αφού ήθελε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός όμως τον έπεισε να αφήσει κατά μέρος αυτές τις σκέψεις και να συμφωνήσουν από τώρα. Όπως ακριβώς πέτυχε και πέρυσι με τον Πάτρικ Γιανγκ, με τον οποίο θα συνθέσουν ένα τρομερά αθλητικό και κινητικό δίδυμο ψηλών...

Το βιογραφικό του Γουάιτ αναφέρει τα... καλύτερα και για τον χαρακτήρα του (κάτι που ο Ολυμπιακός πάντα προσέχει ιδιαιτέρως) αλλά και για την προσήλωση του στη δουλειά και την προπόνηση.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από τον παίκτη στο βίντεο που ακολουθεί :


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :