Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΓΙΑ... ΚΙΕΛΙΝΙ!


Κανένα πρόβλημα δεν έχει με τον Τζόρτζιο Κιελίνι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν ρωτήθηκε μετά την ήττα της Σουηδίας, λέγοντας πως αν υπήρχε... τότε θα είχε στείλει στο νοσοκομείο τον αμυντικό της Ιταλίας!

Ο αστέρας της Σουηδίας ρωτήθηκε, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ιταλία, για το αν υπάρχει κόντρα με τον Τζόρτζιο Κιελίνι κατά τη διάρκεια του ματς, με τον 34χρονο επιθετικό να απαντά πως αν υπήρχε τότε ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους θα ήταν ήδη στο… νοσοκομείο!

«Όλα είναι καλά. Όλα είναι μια χαρά. Εάν δεν ήταν, τότε ο Κιελίνι θα ήταν στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κόντρα στον Τζόρτζιο Κιελίνι, ύστερα από ένα σκληρό μαρκάρισμα του κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους στον Γκουιντέτι.

Όσον αφορά στην ήττα της Σουηδίας από την Ιταλία, ο 34χρονος στράικερ είπε: «Η Ιταλία είναι μία μεγάλη ομάδα και σε ματς με τέτοιους αντιπάλους θα πρέπει να παίζεις καλά και τα 90 λεπτά. Δεν είναι αρκετό να είσαι καλός για 89 λεπτά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλο το ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :