Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΚΟΥΕ» (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισαν να μην κρατήσουν τους Ντι Τζέι Στρόμπερι και Τρέβορ Εμπάκουε και έτσι οι δύο παίκτες είναι... ελεύθεροι, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ.

Σε άλλες ομάδες θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ντι Τζέι Στρόμπερι και Τρέβορ Εμπάκουε, αφού σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισαν την Πέμπτη (30/6), που έληγε η σχετική προθεσμία, να μην κάνουν χρήση της οψιόν ανανέωσης στα συμβόλαιά τους.

«Ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισαν να μην κάνουν χρήση της οψιόν για τους Ντι Τζέι Στρόμπερι και Τρέβορ Εμπάκουε. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι», ανέφερε το σχετικό «τιτίβισμα».

Μάλιστα, η «ομάδα του λαού» επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση, αποχαιρετώντας τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ: «Η ομάδα αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν για την επόμενη σεζόν στο συμβόλαιο του Τρέβορ Εμπάκουε. Ένας πραγματικός επαγγελματίας ενός και εκτός παρκέ που σίγουρα θα επιτύχει στην επόμενή του ομάδα».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :