Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΜΑΝΩΛΑ!


Ολική ανατροπή σχετικά με τον Κώστα Μανωλά!

Ενώ όλα έδειχναν πως θα αποτελέσει... παρελθόν από τη Ρόμα, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν πλέον πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα της Ρώμης!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Serie A και τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών εκ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να εμφανίζονται ως οι πιο «ζεστές».

Ωστόσο, μετά τον τραυματισμό του Αντόνιο Ρούντιγκερ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), που θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς και την επικείμενη αποχώρηση του Μίραλεμ Πιάνιτς, οι «τζαλορόσι» δεν θέλουν να χάσουν έναν ακόμη παίκτη-κλειδί τους.

Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο πλευρές δείχνουν έτοιμες να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου ο διεθνής αμυντικός να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο! Υπογραμμίζεται μάλιστα πως διάθεση και των δύο είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν και επίσημα οι συζητήσεις!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :