Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

«ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» *ΒΙΝΤΕΟ*


Μία πρώτη... διερευνητική κρούση φαίνεται πως έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τον αριστερό μπακ της Μπορντό, Ντιέγο Κοντέντο.

Δεδομένα οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν περιπτώσεις αριστερών μπακ καθώς ο Αρτούρ Μασουακού είναι πολύ πιθανό να... παραχωρηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι είναι αυτή του 26χρονου Ντιέγο Κοντέντο της Μπορντό και μάλιστα, σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι ερυθρόλευκοι ήδη έχουν κάνει μία πρώτη κρούση.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του τόσο προς την Μπορντό όσο και προς την πλευρά του παίκτη, ενώ έχει ενημερωθεί και για τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία χαρακτηρίζονται... προσιτά. Μάλιστα και ο ίδιος ο Κοντέντο φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Στο Λιμάνι φαίνεται να περιμένουν να πουλήσουν τον Μασουακού για να προσθέσουν στο ρόστερ τους ένα νέο αριστερό μπακ, ωστόσο, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται η περίπτωση του Κοντέντο να προχωρήσει πιο γρήγορα από ό,τι αρκετοί περιμένουν...

Δείτε τον εν δράσει:


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :