Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο... ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Τα...workshops της Euroleague ενόψει της νέας σεζόν συνεχίστηκαν την Τετάρτη (29/6) με την συνάντηση του Τζόρντι Μπερτομέου με τους προπονητές των ομάδων της διοργάνωσης και φυσικά στη Βαρκελώνη βρέθηκε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι καλοκαιρινοί ρυθμοί δεν... επηρεάζουν την Euroleague, καθώς ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, την Τετάρτη (29/6) υποδέχθηκε στη Βαρκελώνη τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και ανάμεσά τους ήταν ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού.

Το «παρών» στο επιτελείο της Euroleague έδωσαν μεταξύ άλλων οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις) και Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ), ενώ στη συνάντηση βρέθηκαν και οι Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές), Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας), Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Εβγκένι Πασούτιν (Ούνικς Καζάν) και Γιασμίν Ρέπεσα (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο).

Απών ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ Μπαρτσελόνα και Κάχα Λαμποράλ δεν είχαν αναγκαστικά εκπρόσωπο, αφού δεν έχουν βρεθεί αντίστοιχα οι αντικαταστάτες των Τσάβι Πασκουάλ και Βέλιμιρ Περάσοβιτς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :