Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ... ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ!


Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά ο Αμερικανός της Μπάμπεργκ... εκμεταλλεύεται τη ζήτηση που έχει και ζητά 1.5000.000 δολάρια!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αποφασίσει να προσθέσει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη ένα ποιοτικό γκαρντ και ο Μπραντ Ουοναμέικερ ήταν μία καλή λύση.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν φροντίσει να ενημερώσουν την πλευρά του παίκτη λίγο πριν τη λήξη των υποχρεώσεών τους, ωστόσο ο Αμερικανός της Μπάμπεργκ αξίωσε... 1.500.000 δολάρια για ένα χρόνο!

Η παρουσία του στη φετινή πορεία της Μπάμπεργκ ήταν εξαιρετική και ο παίκτης διαθέτει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, κάποιον δηλαδή να παίζει στον «άσο» και το «δύο» έχοντας την ευχέρεια της δημιουργίας και του σκοραρίσματος.

Για τον Ουοναμέικερ όμως ενδιαφέρονται και οι Νταρουσάφακα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης οπότε αυτομάτως ο Αμερικανός... εκμεταλλεύεται το «χορό» που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του και κάπως έτσι αξιώνει 1.500.000 δολάρια. Mε αυτά τα λεφτά ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση ν'ασχοληθεί...




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :