Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η... ΕΚΠΛΗΞΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;

Ο Ολυμπιακός  βρήκε στο πρόσωπο του Κεμ Μπιρτς τον αντικαταστάτη του Οθέλο Χάντερ,
ωστόσο το ρόστερ του δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας... Από αυτά κρατάμε ότι το πλέον πιθανό είναι ν'αποχωρήσει ως δανεικός ο Μιλουτίνοφ και η θέση του θα καλυφθεί από Έλληνα ψηλό.

Ακούστηκε ο Βουγιούκας, ο -δικός μας- Καββαδάς, ο Μπόγρης, ακόμα και ο Μπουρούσης.

Ο  Ολυμπιακός σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες κοιτάει την περίπτωση του... Λουκά Μαυροκεφαλίδη!  

Στην πρώτη διευρενητική επαφή που έγινε ήδη, δεν προέκυψε κανείς... σοφότερος αφού μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση, και όχι για οικονομικούς λόγους αφού υπάρχει buy out στο συμβόλαιο του παίκτη που δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό...

Η περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή, όσο και δύσκολη... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ολυμπιακός μετά από 5 χρόνια βάλει ξανά τον Μαυροκεφαλίδη στο δυναμικό του, θα μιλάμε για την πληρέστερη front line των τελευταίων χρόνων...

Επίσης, καλό θα είναι να μην ξεχνάμε ότι κάθε χρόνο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν τουλάχιστον μία κίνηση-έκπληξη... Και φέτος οι συνθήκες δείχνουν ευνοϊκές, αν αναλογιστεί κανείς τα συμβόλαια που λύθηκαν ή θα λυθούν, την μείωση στο συμβόλαιο Σπανούλη, αλλά και το συμβόλαιο του Μπιρτς που μόνο... εξωπραγματικόλ δεν είναι... Στην αναμονή λοιπόν!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :