Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ... ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Ο ΓΟΥΑΪΤ!


Μεταξύ των 29 παικτών που δήλωσαν οι Μάτζικ για το Summer League του Ορλάντο βρίσκεται το όνομα του Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος σκοπεύει να... εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 24χρονος Αμερικάνος φόργουορντ, MVP του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει "τρενάρει" αρκετά το θέμα της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό και η παρουσία του στο ρόστερ των Ορλάντο Μάτζικ δείχνει σαφώς τις προτεραιότητές του.

Το όνομα του Γουάιτ βρίσκεται μεταξύ των 29 παικτών που δήλωσε η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ για το Summer League που θα γίνει στο Ορλάντο από τις 2-8 Ιουλίου, στο βοηθητικό του "Amway Center". Έχει συμπεριληφθεί στην πρώτη από τις δύο ομάδες, στην ομάδα των μπλε, με τους υπόλοιπους παίκτες να προέρχονται κυρίως από τη D-League και κολέγια.

Οι Μάτζικ ανέφεραν πως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη λίστα, όπως και να 'χει πάντως ο πρώην παίκτης του Άρη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες των Πέισερς, Πίστονς, Χιτ και Μάβερικς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :