Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ


Τακτική και φυσική κατάσταση δούλεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης.

Δουλειά σε περισσότερους τομείς του ενός, περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Βίκτορ Σάντσεθ έφερε, αρχικά, τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του Λάνγγκενφελντ, όπου έκαναν για αρκετή ώρα δουλειά με την μπάλα. Πίεση και «κλεψίματα», κατά πρώτον, παράλληλα με τρέξιμο, εντός αγωνιστικού χώρου (για φυσικά κατάσταση).

Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε 3 ομάδες και έπαιξαν «δίτερμα» σε τρεις ζώνες, με γρήγορη αντίδραση σε άμυνα και επίθεση και στόχο τη μεταφορά του παιχνιδιού από το ένα τέρμα στο άλλο με κατά το δυνατόν λιγότερες και -πάντα- εύστοχες μεταβιβάσεις. Απώτερος στόχος ήταν, φυσικά, το γκολ.

ο πρόγραμμα αυτό διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ στη συνέχεια ήρθε η ώρα για… καταγραφή χιλιομέτρων! Οι παίκτες έβγαλαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και φόρεσαν εκείνα για τρέξιμο, αρχίζοντας εκ νέου να δουλεύουν επάνω στην αντοχή και την φυσική τους κατάσταση. Στο ίδιο, ειδυλλιακό τοπίο, ανάμεσα στα δέντρα και το ποταμάκι, το οποίο βρίσκεται μεταξύ γηπέδου και ξενοδοχείου, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να χτίζουν φυσική κατάσταση, με γνώμονα την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Ατομικό συνέχισαν και το απόγευμα της Τετάρτης οι Φορτούνης και Ντα Κόστα, ενώ και ο Φιγκέιρας είναι εκτός δράσης, καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έκανε θεραπεία.

Θυμίζουμε ότι αύριο στις 18:30 ο Θρύλος θα κοντραριστεί με τη Βάκερ Ίνσμπρουκ, στο γήπεδο όπου προπονείται καθημερινά, στο Sportzentrum Langenfeld. Προπόνηση το πρωί θα γίνει στις 10:00.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :