Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ... ΤΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάικ Τζέιμς που έμεινε ελεύθερος από την Λαμποράλ είναι δεδομένο, ενώ μόλις χθες σας ενημερώσαμε και για το ύψος της ερυθρόλευκης πρότασης στον Αμερικανό γκαρντ (δείτε λεπτομέρειες και βίντεο εδώ).

Ο παίκτης έκανε εξαιρετική χρονιά με την Λαμποράλ και ο Ολυμπιακός τον πλησίασε από τις ημέρες του Final Four του Βερολίνου. Ο πρώην γκαρντ του Κολοσσού ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα  Γιάννη Σφαιρόπουλου, μόνο που ο ίδιος ζητάει πολλά περισσότερα απ'όσα του προσφέρει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. 

Ο Τζέιμς για κάθε χρόνο συμβολαίου ζήτησε 1 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι με την εφορία το κόστος θα φτάσει πολύ ψηλά και  ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δεν σκοπεύει να φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Βέβαια, στο λιμάνι γνωρίζουν ότι αν δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να ψάξουν για... λαχείο, αφού μόλις χθες είδαμε τον Ουοναμέικερ που επίσης άρεσε στον Σφαιρόπουλο να συμφωνεί με την Νταρουσάφακα με απίστευτο ποσό (δείτε λεπτομέρειες εδώ). 

Ο Τζέιμς καλοβλέπει και το ενδεχόμενο του ΝΒΑ γι'αυτό και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μινεσότα, προκειμένου να προπονηθεί με τους Τίμπεργουλφς και να επιχειρήσει να κερδίσει ένα συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί και στις προπονήσεις των Φίνιξ Σανς. Έτσι, νωρίτερα από τα μέσα Ιουλίου πολύ δύσκολα θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα ο Τζέιμς, εκτός και αν η πρόταση που θα δεχθεί καλύπτει τα θέλω του. Επειδή αυτό όμως είναι δύσκολο να συμβεί, ο Ολυμπιακός θα περιμένει για λίγο ακόμα να βάλει νερό στις... απαιτήσεις του, διαφορετικά θα κοιτάξει αλλού.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :