Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΒΕΛΙΤΣ ΓΙΑ... ΒΙΚΤΟΡ


Από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν ο αντικαταστάτης του, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στην Αυστρία για να αναλάβει την προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ο Γιάσμικο Βέλιτς, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό, με τον οποίο φοίτησαν μαζί στη Σχολή της ισπανικής ομοσπονδίας για να πάρουν το δίπλωμα UEFA Pro, που είναι το κορυφαίο για έναν προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα ο Βόσνιος είπε:

«Ήμασταν μαζί στην σχολή της ισπανικής ομοσπονδίας για το ανώτατο δίπλωμα που είναι το UEFA Pro. Είναι πολύ δύσκολο να μπεις εκεί. Αφορά τους κορυφαίους Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα έχουν αυτοί. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να μπεις στην σχολή. Πρέπει να έχεις παίξει χρόνια στην Primera Division, να είσαι Ισπανός διεθνής και πολλά άλλα. Στην Λα Κορούνια δεν τον παρακολούθησα στενά για να έχω τεκμηριωμένη άποψη για την δουλειά του εκεί», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Έχω άποψη όμως από την σχολή. Μπορώ να πω ότι ήταν από τους πιο αφοσιωμένους. Φαινόταν ότι τον ενδιαφέρει πολύ. Αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτό. Τον ενδιαφέρει η λεπτομέρεια και γενικά με την παρουσία του έδειχνε έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες. Έρχεται σε μία κομβική στιγμή στον Ολυμπιακό. Σίγουρα χρειάζεται προσωπικότητα και να ισορροπήσει σε πολλά θέματα. Πρέπει να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Πάνω κάτω όμως ξέρει το κλαμπ και πως λειτουργεί. Όρεξη και θέληση έχει και έχει εξελιχθεί μετά την δουλειά του στην Primera Division».

Επίσης αναφέρθηκε στο τι μπορεί να αλλάξει ο Σάντσεθ στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Πολλοί ταυτίζουν το ισπανικό και το πορτογαλικό μοντέλο τρόπου δουλειάς, όμως υπάρχει διαφορά και στην μεθοδολογία και στην προσέγγιση του αγώνα. Οι Πορτογάλοι προπονούνται όπως θέλουν να παίζουν. Δηλαδή από την τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού που έχει ο προπονητής. Οι Ισπανοί θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο, αλλά ακόμα δεν είναι τόσο εξελιγμένοι όσο οι Πορτογάλοι.

Εκεί μπορεί να προκύψει μία μικρή σύγχυση που δεν μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος που δεν είναι εξειδικευμένος. Οι Πορτογάλοι είναι ένα κλικ πιο μπροστά. Οι Πορτογάλοι επενδύουν στην ένταση του αγώνα και οι Ισπανοί περισσότερο στην σωστή οργάνωση και κατοχή της μπάλας. Και τα δύο μοντέλα ταιριάζουν νομίζω στον Ολυμπιακό, αφού θέλει να κυριαρχεί και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :