Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΣΤΑ... ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ! (ΡΗΟΤΟ)


Στα... μαχαίρια οι πρώην συμπαίκτες και φίλοι, με τον Νέρι Καστίγιο να απαντά σε επιθετικό ύφος στις φήμες περί μεταγραφής του στην Ξάνθη και να... αδειάζει τον Λουτσιάνο για την στάση του!

Σε έντονο ύφος απάντησε στις φήμες περί μεταγραφής του στην Ξάνθη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που «βγήκαν» στο φως της δημοσιότητας και... τα έβαλε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λουτσιάνο ντε Σόουζα (βοηθός προπονητή στους ακρίτες), με αφορμή τη στάση που κράτησε στο όλο «θέμα».

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Καστίγιο

«Βγήκε κάτι για την ομάδα Ξάνθη. Θέλω να πω στον κόσμο, ειδικά στην Ξάνθη, να μην αφήνει να τους κοροϊδέψουν. Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Λουτσιάνο που νομίζω μπήκε στην ομάδα. Και έχουμε να μιλήσουμε χρόνια. Είναι κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους που μόλις βρίσκουν δουλειά παρά να ασχολούνται και να δουλεύουν σοβαρά, δίνουν σε φίλους δημοσιογράφους που έχουν να γράφουν ονόματα για να δείξουν ότι φέρνουν παίκτες. Και στο τέλος κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε αυτό, αλλά αφού βγήκε, έπρεπε ο ίδιος ο Λουτσιάνο από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα και με ξέρει, να βγει και να πει ότι αυτό ‘είναι ψέματα, κανείς δεν μίλησε μαζί του’. Αλλά έτσι είναι αυτά, πάντα ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ»!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :