Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

«ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΚ ΚΟΛΟΥΜ, ΤΕΛΟΣ Ο ΛΑΣΜΕ»


Η Γαλατασαράι εξασφάλισε μία θέση στην Euroleague της νέας περιόδου, αφού κατέκτησε το Eurocup και στην Κωνσταντινούπολη έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την γειτονική χώρα, η Γαλατασαράι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει τις συζητήσεις με παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά, ενώ η πρόθεση των διοικοίντων την Τούρκικη ομάδα είναι να μην συνεχίσει στην ομάδα τους ο Στέφαν Λάσμε, αφού διώκεται πειθαρχικά για χρήση μαριχουάνας και είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού τριών μηνών.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι σε συζητήσεις και με άλλους συλλόγος και δύσκολα θα παραμείνει στην Πόλη, (είχε φτάσει -ακριβώς πριν ένα χρόνο- πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του... Σφαιρόπουλου) ενώ αντίθετα μεγαλύτερη αισιοδοξία υπάρχει για τους Μπλέικ Σιλμπ και Βλάντο Μίτσοφ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :