Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΝΤΕΡ!

Πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τα επόμενα 3 χρόνια, αλλά το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε πλήρως, αλλά και το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, κάνει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει -σχεδόν- αποφασίσει την παραχώρησή του για ένα χρόνο ως δανεικό, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος σε αρκετά παιχνίδια ήταν πολύ καλός, απέναντι σε μεγάλα κορμιά (Τόμιτς, Ραντούλιτσα, κ.τ.λ), αλλά επίσης ήταν... άφαντος σε πολλά περισσότερα. 

Με τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της νέας σεζόν και τις διαθέσιμες θέσεις ξένων που υπάρχουν (την μία την έπιασε ήδη ο Οκάρο Γουάιτ), η αποχώρηση του Μιλουτίνοφ θα σημάνει τον ερχομό Έλληνα σέντερ που με βάση τη λογική θα είναι η τρίτη λύση πίσω από τον Γιανγκ και τον αντικαταστάτη του Χάντερ στο ρόστερ... (Όλα αυτά με μία μικρή -μικρή λέμε- επιφύλαξη για έκπληξη μεγατόνων).

Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα,  τρεις είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μιλουτίνοφ.

1. Ο Γιώργος Μπόγρης που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στη Μπιλμπάο.

2. Ο Βασίλης Καββαδάς που έκανε εκπληκτική σεζόν στον Αρκαδικό και θέλει σαν τρελός να επιστρέψει, αλλά μάλλον έχει τις λιγότερες πιθανότητες από όλους...

3. Ο Ίαν Βουγιούκας της Ζαλγκίρις, που στα 31 του χρόνια θεωρείται πιο καλός από ποτέ. 

Η κάθε περίπτωση έχει τα δικά της συν και πλην,από το οικονομικό μέχρι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Η τελική επιλογή ανήκει στον κόουτς Σφαιρόπουλο και φυσικά τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας μας...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :