Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ EURO; ΝΑΙ ΕΙΔΑ!


Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν με τον Χουάνχο Λορένθο στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και είχε διάθεση για... πλάκα προς τους δημοσιογράφους στο Λάνγκενφελντ.

Όταν βρίσκεται μαζί με την ομάδα ένας άνθρωπος που είναι υπεύθυνος μεταγραφών τότε αυτομάτως σημαίνει... συναγερμός στο κομμάτι του ρεπορτάζ για το εάν κλείνει παίκτης και έρχεται άμεσα. Πόσο μάλλον όταν στην Αυστρία ήταν την Τρίτη το απόγευμα και ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Χουάνχο Λορένθο.

Το "gazzetta.gr" επιχείρησε να πάρει μία δήλωση από τον πάντα ευγενικό Καρεμπέ αναφορικά με τους παίκτες που μπορεί να είδε στο Euro και οι οποίοι θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος όμως φαινόταν εξαρχής πως είχε διάθεση για χιούμορ και πλάκα.

«Παίκτη για Ολυμπιακό στο Euro; Ναι είδα Τζίμι και Άλφρεντ. Ο φίλος μας ο Τζίμι, που παίζει στον Ολυμπιακό ήταν εκεί και ο Φινμπόγκασον, για τον οποίο χάρηκα πολύ για την Εθνική του», σχολίασε.

Μετά όταν σοβάρεψε μετέφερε προς τους δημοσιογράφους στο Λάνγκενφελντ πως όλα έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις του Βίκτορ και ότι από την επόμενη εβδομάδα και μετά θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :