Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» (PHOTO & VIDEOS)


Τούρκικη ιστοσελίδα στέλνει τον 24χρονο Καναδό φόργουορντ/σέντερ της Ουσάκ Σπορτίφ, Κεμ Μπιρτς (2.06 μ.) στον Ολυμπιακό! 

Οι «ερυθρόλευκοι» στα μέσα της φετινής σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Γιανγκ είχαν ζητήσει τον παίκτη αλλά οι Τούρκοι ζήτησαν τον... ουρανό με τ'άστρα και το θέμα δεν προχώρησε. καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον είχε ξεχωρίσει ως αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ, αλλά η Ουσάκ Σπορτίφ ζητούσε ένα… καράβι χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Πλέον, ο Μπιρτς είναι ελεύθερος και οι Τούρκοι παρουσιάζουν την περίπτωσή του περίπου... τελειωμένη για τον Ολυμπιακό, αφού συγκεκριμένα αναφέρουν ότι "η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό τελειώνει πολύ σύντομα"! 

Φέτος, ο Μπιρτς αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα, και είχε κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 9,3 ριμπάουντ και 1,3 τάπες.


Δείτε τον κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο βίντεο που ακολουθεί :




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :