Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΤΟ... «ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ» ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ! (PHOTO)


Για το θέμα της αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το τι έγινε και γιατί πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Από τον Ολυμπιακό λένε ότι ήταν προβληματισμένος και αβέβαιος για το αν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, με δύο προκριματικούς γύρους για το Champions League να πιέζουν ασφυκτικά, τον ίδιο και την ομάδα.

Υποστηρίζεται μάλιστα ότι η απόφαση αποχώρησης ουσιαστικά ανακοινώθηκε στον Γιάννη Βρέντζο το πρωί της Τρίτης, αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο ίδιος ο Σίλβα το βράδυ της Δευτέρας, ανήρτησε την δημοσίευση που ακολουθεί, με το μήνυμα “έτοιμοι για να επανέλθουμε στην δουλειά”.

Τα ερωτήματα ακόμα αναπάντητα και η απορία εύλογη... Κατά πόσο είναι δυνατόν από την Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Τρίτη το πρωί να άλλαξε τόσο πολύ η ψυχολογία του Σίλβα για την ομάδα;


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :