Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

«ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ» *VIDEOS*

Τον 31χρονο παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρισκόταν και στη λίστα του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, στέλνουν οι Ισπανοί στον Ολυμπιακό! 

Μάλιστα, το «Goal» αναφέρει σήμερα ότι οι πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την μεταγραφή του Ντε Λα Μπέγια έναντι 1 εκατ. ευρώ, ενώ σε ότι αφορά τις επαφές με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν για να τελειώσει οριστικά η υπόθεση.

Από την Ισπανία προκύπτει μάλιστα η πληροφορία ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (27/6), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 1+1 χρόνια και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της ομάδας στο Λάνγκενφελντ.

Δείτε τον σε ρόλο... σκόρερ στα βίντεο που ακολουθούν :




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :