Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΧΕΙΣ (ΜΕΓΑΛΟ) ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ... ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1!


Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στην τελευταία πρόβα των ερυθρόλευκων εν όψει Χάποελ Μπερ Σεβά και του έδειξε ότι έχει... (μεγάλο) θέμα και τελικά ανάγκη άμεσης ενίσχυσης!

Ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά και... τρέξιμο εν όψει Μπερ Σεβά και ο Ατρόμητος του το έδειξε ξεκάθαρα στο τελευταίο φιλικό πριν από το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν ερυθρόλευκων, χτυπώντας ολόκληρο... συναγερμό εν όψει του πρώτου κρίσιμου αγώνα σε μία εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε με κανονικά εξτρέμ (Ντουρμάζ, Σεμπά) ήταν απειλητικός, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια, αλλά στο β' μέρος το... πείραμα με τον Φορτούνη αριστερό εξτρέμ δεν λειτούργησε.

Παράλληλα, στο β' ημίχρονοι οι γηπεδούχοι βρήκαν την «τρύπα» στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Φιγκέιρας (ευθύνεται στα δύο πρώτα γκολ) και χτύπησαν τις κατάλληλες στιγμές, επικρατώντας τελικά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μπίτολο (38') και Λε Ταλέκ (73', 84') ενώ για τον Ολυμπιακό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μιλιβόγεβιτς (33').

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ένα δυνατό τεστ ήθελε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό πριν την αναμέτρηση με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τελικά ο Ατρόμητος του πρόσφερε... ένα ματς στο οποίο μπόρεσε ο Βίκτορ Σάντσεθ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλλε το δικό του ρυθμό, γεγονός που μεταφράστηκε και σε κλασικές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Ντουρμάζ (3') να περνά στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Γκορμπούνοφ, που είχε επιχειρήσει άστοχη έξοδο, ενώ στο 5' ο κινητικότατος Σεμπά είδε την μπάλα να περνά άουτ σε πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Η πίεση των ερυθρόλευκων όσο περνούσε η ώρα ήταν ακόμα πιο έντονη και μάλιστα σε διάστημα πέντε λεπτών είδε την μπάλα σε προσπάθειες των παικτών του (Σεμπά στο 22' και Ντουρμάζ στο 27') να καταλήγουν στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων σε σουτ που επιχείρησαν.

Κόντρα στη ροή του ματς, στο 28', ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπίτολο βρέθηκε στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε και στον Καπίνο, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Η απάντηση ήταν... άμεση από τον Ολυμπιακό, όταν στο 33' ο Μιλιβόγεβιτς «τιμώρησε» την άμυνα του Ατρόμητου που δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα σε φάση διαρκείας και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έφερε το ματς στα ίσα.

Οι αρκετές αλλαγές που έγιναν στο β' ημίχρονο επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό και το ρυθμό του ματς, αφού ήταν αρκετά πιο αργός σε σχέση με την εικόνα του α' μέρους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ποιότητα συγκεκριμένων παικτών να προκαλέσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία, με κορυφαία φάση αυτή του 55', όταν ο Μασουακού με υπέροχη σέντρα βρήκε στην κίνηση τον Μπουχαλάκη, αλλά στην κεφαλιά του τελευταίου είπε... «όχι» ο Παπαδόπουλος που είχε περάσει αντί του Γκορμπούνοφ.

Παρ' όλα φαινόταν ότι σε αυτό το 4-3-3 του Σάντσεθ ήταν ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Φορτούνης ήταν... έξω από τα νερά του, αλλάζοντας συνέχεια πλευρές από τα δεξιά στα αριστερά και αντίστροφα. Ο Ατρόμητος την ίδια ώρα ανέβαζε το ρυθμό και φαινόταν ότι ήταν εκείνος πιο κοντά στο γκολ, απ' ό,τι ο Ολυμπιακός, κάτι που έγινε στο 73'.

Ο Μπαστακός είδε στην κίνηση τον προωθημένο Κατράνη μέσα στην περιοχή και εκείνος που ήταν εντελώς αμαρκάριστος, πάσαρε πολύ ωραία στον Λε Ταλέκ, με τον Γάλλο σε κενή εστία να μην έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το 2-1, ενώ ο Γάλλος έβαλε το τρίτο γκολ των Περιστεριωτών.

Ο Λημνιός έκλεψε την μπάλα από τον Σιόβα και έδωσε ακόμα ένα έτοιμο γκολ στον Λε Ταλέκ, που στο 84' διαμόρφωσε ουσιαστικά σε κενή εστία το 3-1, στο πρώτο φιλικό της ομάδας, προκαλώντας παράλληλα... «πονοκέφαλο» στον Ολυμπιακό, που σε μία εβδομάδα δίνει το πρώτο του επίσημο ματς και μάλιστα ευρωπαϊκό...


Ατρόμητος (4-2-3-1): Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλος, 86' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (46' Κοντοές), Ζησόπουλος (46' Γκουγκούδης), Λαζαρίδης (46' Φυτανίδης), Μπίτολο (46' Μπαστακός), Μπάγκα (46' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Κατράνης), Ούμπιδες (46' Λημνιός), Ματέι (46' Στόιτσεφ), Γροντής (46' Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46' Λε Ταλέκ, 86' Νάτσος).

Ολυμπιακός (4-3-3): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46' Μαζουακού), Μανιάτης (46' Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (64' Κασάμι), Ντουρμάζ (46' Φορτούνης), Σεμπά (64' Πάρντο), Ιντέγε.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :