Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΡΟΥΝΤΙ ΟΙ... 76ers!


Οι 76ερς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αφού μετά τη δεδομένη συμφωνία με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ η ομάδα της Φιλαδέλφεια θέλει... και τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “El Mundo” ο Ρούντι είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη "βασίλισσα" και να ακολουθήσει τη διαδρομή του συμπατριώτη του προς το ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ έχει δεχθεί πρόταση ύψους 20 εκ. δολαρίων για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να πληρώσει το ιδιαίτερα υψηλό buy out των 4 εκ.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία τότε ο Ρούντι θα επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε για συνολικά 4 σεζόν με τη φανέλα των Μπλέιζερς και των Νάγκετς έχοντας κατά μέσο όρο 9.1 πόντους σε 249 συμμετοχές.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :