Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! *BINTEO*


Την περίπτωση δανεισμού του Μπερτράν Τραορέ από την Τσέλσι φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός αφού ο παίκτης προτάθηκε στους ερυθρόλευκους.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους Λονδρέζους τον Ιανουάριο του 2014 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 στη νίκη της Τσέλσι 4-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμέσως μετά την απόκτηση του και μέχρι να βγει η άδεια εργασίας του στην Αγγλία είχε δοθεί δανεικός στην Φίτεσε όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και πέτυχε 17 γκολ σε 48 εμφανίσεις.

Σαφώς και η περίπτωση του είναι δύσκολη αλλά ο παίκτης έχει μπει στη λίστα του Βίκτορ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Ο Τραορέ χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι για το φιλικό με την Πελέτς πριν από δύο ημέρες, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο δίπλα στον Ντιέγκο Κόστα και μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ στη νίκη με σκορ 3-0.

Δείτε τον εν δράσει...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :