Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

«ΠΑΙΖΕΙ»... ΔΥΝΑΤΑ Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ!


Την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως εξετάζουν οι Γουλβς, με αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για... «σειρήνες» από την Αγγλία για τον πρώην προπομητή του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα αποχώρησε μεσούσης της προετοιμασίας από τον πάγκο του Ολυμπιακού και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Γουλβς, που έχει κάνει κρούση για να τον... προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία.

Οι «Λύκοι» που αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, έχουν νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά την είσοδο Κινέζων επενδυτών στον σύλλογο και έχουν ένα αρκετά σημαντικό μπάτζετ για την απόκτηση νέου τεχνικού, όπως έχουμε αναφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γουλβς είναι έτοιμοι να δαπανήσουν το ποσό των 30 εκ. λιρών για μεταγραφές και θέλουν να έχουν στο τιμόνι, τον πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων.

Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται να μην έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει γίνει από την αγγλική ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :