Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ... ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΜΕ ΡΟΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ


Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρόμα, την οποία... δεν βλέπει να πραγματοποιείται.

Με τον διεθνή αμυντικό να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων όπως η Άρσεναλ και η Τσέλσι, η Ρόμα επιχείρησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως αυτό φαίνεται... πως δε θα γίνει τελικά.

Όπως δήλωσε σε ιταλικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος... «δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε προβλέπω θα έχουμε κάτι στο μέλλον. Κι αυτό, διότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, οπότε δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή για κάποια τέτοια κίνηση».

Αυτό που... προβλέπουν, πάντως, στην Ιταλία, είναι πως ο Μανωλάς θα πάρει μεταγραφή, αλλά όχι ακόμα. Τον Γενάρη, συγκεκριμένα, προκειμένου η Ρόμα να μην δώσει το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :