Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!


Ο μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού, Σπύρος Μπιτσάκης, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης στους κολυμβητές του Θρύλου που αναχωρούν τις επόμενες ημέρες για τη Βραζιλία.

Η προετοιμασία των κολυμβητών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Απόστολο Χρήστου, Στέφανο Δημητριάδη, Χρήστο Κατραντζή και Θεοδώρα Γιαρένη οι οποίοι προπονήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από την Τρίτη (26/7) αναχωρούν με προορισμό το Ρίο, με πρώτο τον Χρήστο Κατραντζή. Ο μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης, Σπύρος Μπιτσάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων και στο περιθώριο της παρουσίας του, επισκέφθηκε τους αθλητές του Ολυμπιακού και τους μετέφερε τις ευχές του προέδρου του συλλόγου μας κ. Μιχάλη Κουντούρη και της διοίκησης και του εφόρου κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :