Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΕΙΠΕ... ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!


Εμφανώς... απογοητευμένος ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, από την εικόνα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων, στις δηλώσεις του ανέφερε μετά το 0-0 κόντρα στους Ισραηλινούς, ότι κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί έτσι η ομάδα, ενώ όπως τόνισε είναι... πρωτόγνωρο γι αυτόν να αγωνίζεται σε προκριματικά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν μια απογοητευτική εμφάνιση και δεν το περιμέναμε να παρουσιαστούμε έτσι. Το 0-0 κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο το 3-0. Στον Ολυμπιακό βρίσκομαι τρία χρόνια και είναι πρώτη φορά που παίζουμε προκριματικά και αυτή την εποχή. Πολλοί παίκτες δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Εγώ είχα μέχρι στιγμής 65 λεπτά στα πόδια μου και έπαιξα τώρα 90.

Μας αιφνιδίασε η Χάποελ που έπαιξε στην άμυνά της με τρεις παίκτες μας δυσκόλεψε αμυντικά αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στο Ισραήλ για να πάρουμε την πρόκριση.

Είναι φυσιολογική η απογοήτευση του κόσμου. Ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :