Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιδράσει... έντονα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την χρησιμοποίηση 6 Αμερικανών στην Α1 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και θα εκπροσωπηθεί στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ από τον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.

Η συνεδρίαση των ομάδων της Α1 που έχει ήδη ξεκινήσει (15:00) θα έχει κεντρικό θέμα την πρόταση των "πράσινων" για αλλαγή του κανονισμού που επιτρέπει τη χρησιμοποίηση μάξιμουμ τεσσάρων Αμερικανών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το «τριφύλλι» ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα η κάθε ομάδα να μπορεί να καλύψει και τις 6 θέσεις των ξένων που δικαιούται με παίκτες από τις ΗΠΑ, κάτι που όμως βρίσκει αντίθετους τους ερυθρόλευκους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποστηρίζει πως τέτοια θέματα δεν θα πρέπει να τίθενται προς... ψήφιση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και έχει αφήσει να εννοηθεί πως ο ΠΑΟ επιχειρεί με αυτή την κίνηση να εξυπηρετήσει καθαρά τις δικές του ανάγκες για ενίσχυση.

Γι' αυτό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, θα δώσει το «παρών» στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με σκοπό να εκφράσει τις ενστάσεις των ερυθρόλευκων, οι οποίοι έχουν σκοπό να αντιδράσουν με κάθε τρόπο σε περίπτωση που περάσει αυτό που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :