Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ) ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει σε λίγες μέρες τους σημαντικούς αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τρέχει παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς τα χρονικά περιθώρια θα αρχίσουν να... στενεύουν και η ομάδα δείχνει να "πονάει" σε βασικές θέσεις.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση ανακοινώσουν τις πρώτες κινήσεις τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", θα γίνει δεδομένα μία κίνηση και για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και ήδη οι πρωταθλητές μελετούν μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Τζόναθας, του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 27χρονος φορ φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, ενώ είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει την ομάδα και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε πρόσφατα από την ισπανική ομάδα τον Ντε Λα Μπέγια, μετά από υπόδειξη του Βίκτορ, επομένως έχει ανοίξει ο... δίαυλος επικοινωνίας με το σύλλογο και το deal για τον Βραζιλιάνο άσο θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα.

Πάντως, πρόκειται για μία εξαιρετικά ακριβή περίπτωση, καθώς ο Τζόναθας έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Σοσιεδάδ (έως το 2020), ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δείτε τον εν δράσει...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :