Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΓΙΑ... ΚΑΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Γνωρίζοντας πολύ καλά τη θέση του τερματοφύλακα ο Νίκος Σαργκάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στη... νευρικότητα που φάνηκε να έχει και ο Καπίνο επηρεασμένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά σχολίασε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος αναφέρθηκε στη νευρικότητα που φάνηκε να έχει όλη η ομάδα, κάτι που φάνηκε –όπως τόνισε- και από τον Καπίνο.

«Είδα και τον Καπίνο ότι δεν ήταν ήρεμος. Γενικά φάνηκε η ομάδα να μην έχει ηρεμία. Όλα και όλοι ήταν στο κόκκινο», ανέφερε ο Νίκος Σαργκάνης ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σαργκάνη:

-για το χθεσινό ματς:

«Ο Ολυμπιακός δεν πίεσε καθόλου για να μπορέσει να πετύχει γκολ. Ήταν σαν να βολεύεται με την ισοπαλία. Δεν μπορώ να καταλάβω κατά πόσο διαβασμένος ήταν ο προπονητής για το παιχνίδι αυτό. Δεν ήταν μια ομάδα φόβητρο, με μεγάλους παίκτες ή κάτι ιδιαίτερο. Αντιμετώπισε το παιχνίδι με επιπολαιότητα. Σε καμία στιγμή δεν φάνηκε ότι μπορεί να γίνει απειλητικός ο Ολυμπιακός.
Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το ματς του ΠΑΣ. Η Οντ είχε την κατοχή αλλά ο ΠΑΣ είχε τα γκολ. Εδώ οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν σαν να μην ήταν καθόλου διαβασμένοι. Ξέρουμε ότι η ομάδα αυτή μάχεται για το αποτέλεσμα».

-εάν είναι επηρεασμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού από την αλλαγή προπονητή:

«Φαίνονται επηρεασμένοι οι παίκτες. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες παίκτες δεν πρέπει να παίζεις ρόλο. Έφυγε ο προπονητής και ο Ρομπέρτο. Δεν πρέπει να επηρεάζεται μια μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο οργανωτικό κομμάτι.
Πρέπει ο προπονητής να κάνει συγκεκριμένα πλάνα για το πώς θα κερδίσει. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο ματς με τον Ατρόμητο, είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες. Χθες όμως δεν είχε τίποτα. Δεν στάθηκε πολύ καλά.
Είδα και τον Καπίνο ότι δεν ήταν ήρεμος. Γενικά φάνηκε η ομάδα να μην έχει ηρεμία. Όλα και όλοι ήταν στο κόκκινο. Ολοι είδαμε τον Ολυμπιακό. Περιμέναμε κάτι καλύτερο. Ελπίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά»

Για τον Παναθηναϊκό και το σημερινό παιχνίδι του με την ΑΙΚ:

«Στη Σουηδία υπάρχουν τέσσερις ομάδες. Είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της χώρας. Δεν είναι το φόβητρο. Ο Παναθηναϊκός –είναι το θέμα πώς θα παρουσιαστεί- με την ΑΙΚ. Ελπίζω σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά και το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού, να πήρε ένα μάθημα πως δεν παίζει ρόλο το όνομα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :