Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΤΟ... (ΠΑΡΑ)ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΓΟΥΑΪΤ!

Ο Οκάρο Γουάιτ στο ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο εξέφρασε και πάλι την επιθυμία να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ προτού πάρει την απόφαση της επιστροφής στην Ευρώπη. 

Πλέον, το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να τον περιμένει και για πόσο, γιατί ναι μεν καλό το "πακέτο" τιμής - αξίας, αλλά από την άλλη πάει πολύ να περιμένει ένα μήνα ολόκληρος Ολυμπιακός τον... Γουάιτ! 

Εδώ φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να συνυπολογίσουν και την... μανία του παίκτη να μείνει στην Αμερική και πως θα δεχθεί ενδεχόμενη αποτυχία στις προσπάθειες που κάνει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φυσικά που σαφώς και δεν έχουν μείνει με τα χέρια σταυρωμένα όλο αυτό το διάστημα και ας δείχνει να υπάρχει απόλυτη ηρεμία στα μεταγραφικά...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :