Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΙΚΤΟΡ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Έφτασε στην Ελλάδα από την Αυστρία η αποστολή του Ολυμπιακού, δίνοντας διήμερο ρεπό στους παίκτες του, ενώ ο ίδιος μετέβη στην Ισπανία.

Στη βάση τους επέστρεψαν την Παρασκευή (1/7) οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους, με την αποστολή να φτάνει λίγο μετά τις 20:00 στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν μπήκαν όλοι στο αεροπλάνο της επιστροφής. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και πήγε στη Μαδρίτη για να βρεθεί με την οικογένειά του, ενώ ο Μασουακού έχει πάει στη Γαλλία, ο Ζντιέλαρ στη Σερβία και ο Τσόρι στην Ιταλία, όπου είναι η οικογένειά του για διακοπές.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή τελευταία πρωινή προπόνηση είχε δύο... πονοκεφάλους για τον Βίκτορ, καθώς ο Φιγκέιρας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Μασουακού έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, το οποίο και θα τσεκάρει τις δύο αυτές ημέρες ξεκούρασης.

Τέλος, η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (4/7) το απόγευμα στις 19:00.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :