Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 16χρονου Έι Τζέι Εντού έχει δείξει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια, ρίχνουν μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες τους και γι’ αυτό συνεχίζουν να παίρνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες.

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχει εκδηλωθεί και το ενδιαφέρον για τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ με τα εντυπωσιακά σωματικά προσόντα, αφού έχει ύψος 2.06μ.

Μάλιστα, το θέμα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα cyprusbasket.net, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων...

"Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε νέα τροχιά ως προς τα τμήματα υποδομής του και θέλει να επενδύσει στα μεγαλύτερα ταλέντα των νεαρών ηλικιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyprusbasket, ένα από αυτά είναι ο Έι Τζέι Εντού!

Ήδη σας αποκαλύψαμε πως στο κόλπο της διεκδίκησής του έχουν μπει πολύ δυναμικά τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ο Άρης. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά εντείνεται και πιθανότατα θα ληφθεί οριστικά η απόφαση για να αποκτηθεί".

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :