Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΑΛΛΟΣ... Ε,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!


Mπορεί ο Ολυμπιακός να έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για τη νέα χρονιά, αλλά στα διάφορα ΜΜΕ υπάρχουν διαφορετικές... απόψεις ή πληροφορίες, όπως θέλετε πείτε το.

Πάμε να τα δούμε λοιπόν...

Δεδομένη παρουσιάζουν ΟΛΟΙ την αποχώρηση του Μιλουτίνοφ με δανεισμό -και σωστά-, για να ελευθερωθεί θέση ξένου. Ο Νικόλα αν δεν σκεφτόταν τον... χαμό που θα προκαλούσε στη Σερβία πιθανότατα θα ήταν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πριν τον... Κούζμιτς .

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Μιλουτίνοφ δεν θα είναι στο ρόστερ του Θρύλου για τη νέα χρονιά.

Πάμε λοιπόν και στον Βασίλη Καββαδά. Εδώ, τα μισά ΜΜΕ τον θεωρούν... δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, ενώ τα άλλα μισά θεωρούν ότι ο 25χρονος σέντερ δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος, όσο και αν αποτελεί σφοδρή επιθυμία του παίκτη η παραμονή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Εδώ λοιπόν, η οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του Καββαδά λήγει την επόμενη εβδομάδα (27/7). Ο Ολυμπιακός για να μην έχει κάνει γνωστό μέχρι τώρα τι μέλλει γενέσθαι σημαίνει ότι δεν έχει... καταλήξει κάπου, ή κάτι ψάχνει (περισσότερο πιθανό το δεύτερο για μας). Θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα τον κρατήσει στο ρόστερ του; Και αν γίνει το πρώτο, και με δεδομένη την αποχώρηση του Μιλουτίνοφ, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να μείνει με δύο σέντερ και
τον... κατά συνθήκη σέντερ Αγραβάνη! Άρα η λογική λέει ότι θ'αποκτηθεί παίκτης... Είναι και αυτή η δήλωση Σφαιρόπουλου μετά το τέλος των φετινών τελικών με τον Παναθηναϊκό για τα χαρακτηριστικά του σέντερ που θα έπρεπε ν'αποκτήσει η ομάδα φέτος που ακόμα να... χωνευτεί!

Υπομονή λίγες μέρες ακόμη λοιπόν, αφού κάτι μας λέει ότι δεν θα περάσει ΟΥΤΕ αυτό το καλοκαίρι χωρίς έστω μία εκπληξούλα από τους Αγγελόπουλους! Θα χαλάσει η... παράδοση.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :