Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΤΟ... ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Ο Κένι Γκάμπριελ αποτελεί ένα από τα... “καυτά” ονόματα του φετινού καλοκαιριού αλλά πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά... αποφάσισε να κρατήσει τον Μιλουτίνοφ και να μην προχωρήσει σε απόκτηση στη θέση “4”.

Έτσι η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία του έχει καταθέσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών δείχνει να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη περιμένει την απάντηση του Γκάμπριελ, ο οποίος όμως έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το Eurohoops, ο 27χρονος φόργουορντ έχει ήδη λάβει πρόσκληση από τους Καβαλίερς για να λάβει μέρος στο training camp τους. Άλλωστε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Summer League του Λας Βέγκας, αγωνιζόμενος με τους “Καβς”.

Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του τράβηξε το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να λάβει προσκλήσεις κι από άλλες ομάδες του ΝΒΑ. Το δίλλημα, λοιπόν, είναι ΝΒΑ ή... Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την απόφαση να αναμένεται σύντομα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :