Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ!


Η Εθνική Ελλάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Σλούκα καθώς ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα που τον ταλαιπωρεί δεν έχει υποχωρήσει όσο θα έπρεπε παρά τις θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν που πέρασε καθώς υπέφερε από τον ύπουλο τραυματισμό. Ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό έχει και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Έτσι η "γαλανόλευκη" θα διεκδικήσει μια θέση στο Ρίο μέσω του προολυμπιακού στο Τορίνο χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα.

Ο «Σλου» έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, αφού υπάρχει μια μικρή υποχώρηση του προβλήματος ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανή να τον βάλει εντός προπονήσεων, όπως ήταν αναμενόμενο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες. Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

• Πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι απουσίαζαν όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :