Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΒΙΚΤΟΡ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ... ΧΑΠΟΕΛ


Ο Βίκτορ φρόντισε να... τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς. «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε! Είναι πολύ βασικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία έχουμε δείξει στις προπονήσεις όλον αυτόν τον καιρό. Ξέρω πως όλοι μας έχουμε κουραστεί πολύ όμως τώρα υπάρχει αυτή η μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στον κόσμο μας. Νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Πρέπει και μπορούμε να περάσουμε. Άλλωστε ο στόχος μας είναι οι όμιλοι», σχολίασε σχετικά μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Στο βίντεο που έδειξε και πάλι έριξε βάρος στην μεσοεπιθετική λειτουργία της Χάποελ. Το πως βγαίνει μπροστά στην κόντρα επίθεση και τον τρόπο που αναπτύσσεται. «Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο πως καλύπτετε χώρους και παίκτες. Στις αντεπιθέσεις τους οι Ισραηλινοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα και να σε... πληγώσουν εάν δεν προσέξεις. Αποδείξτε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά σας και όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε ο Βίκτορ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :