Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ... ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ! *VIDEOS*


H νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού για να καλύψει τη διαφορά στο οικονομικό με τον Κένι Γκάμπριελ -κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε με λεπτομέρειες από χθες- έπιασε τόπο, ο παίκτης μείωσε τις δικές του αρχικές απαιτήσεις και όπως όλα δείχνουν ο πρώην παίκτης της Καρσίγιακα πιάνει λιμάνι! 

Το συμβόλαιο, που αναμένεται να υπογράψει ο Γκάμπριελ θα είναι για 2 χρόνια (1+1) και οι συνολικές απολαβές αγγίζουν το 1 εκατ. δολάρια. 

Με την επίτευξη αυτής της συμφωνίας (σήμερα οι δύο πλευρές θα έχουν νέα επικοινωνία προκειμένου να τελειώσει το θέμα) ο Ολυμπιακός θωρακίζει τη θέση "4" που τόσο τον πόνεσε πέρσι, με έναν παίκτη που έχει πολύ καλό σουτ 3 πόντων, αθλητικό και καλό ριμπάουντερ  και πλέον απομένει να ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο τρίτος σέντερ της ομάδας, όπως από χθες αναλύσαμε... 

Δείτε τον Γκάμπριλ στο βίντεο που ακολουθεί : 




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :