Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

«ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ NΤΖΟΥNΤΖΑΚ»


Ο πρόεδρος της Μπούρσασπορ, Αλί Αΐ, μίλησε στο SDNA για τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Μπάλας Ntζούnτζακ και αποκάλυψε ποιο είναι το σημείο «κλειδί» που θα φέρει τον Ούγγρο άσο στο Λιμάνι.

Αναλυτικά...

Το όνομα του 29χρονου εξτρέμ της Μπούρσασπορ, Μπάλας Nτζούντζακ, έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τους Ούγγρους να αποκαλύπτουν πριν από μερικές μέρες το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Μαγυάρο άσο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είχε επιβεβαιώσει και ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος πάντως είχε προσθέσει πως την απόκτηση του Ούγγρου άσου εξετάζουν κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Η περίπτωση του Ντζούντζακ φαίνεται να αποτελεί μία από αυτές που βρίσκονται στο επίκεντρο των μεταγραφικών πλάνων του Ολυμπιακού. Αυτό άλλωστε διαφαίνεται και από τα λεγόμενα του προέδρου της Μπούρσασπορ, Αλί Αΐ, ο οποίος στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις επαφές με την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του τουρκικού συλλόγου το σημείο «κλειδί» για να προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του Ντζούντζακ στον Ολυμπιακό είναι να ανεβάσουν την προσφορά τους οι ερυθρόλευκοι. Με λίγα λόγια τελευταίο και πιο σημαντικό «αγκάθι» είναι να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων στο οικονομικό, από τη στιγμή που η Μπούρσασπορ είναι ανοικτή στην πώληση του Ούγγρου μεσοεπιθετικού.

«Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ντζούντζακ, αλλά η αρχική προσφορά δεν ήταν αυτή που μας ικανοποίησε. Ωστόσο, οι επαφές συνεχίζονται κανονικά», υπογράμμισε ο Αΐ.

Ο πρόεδρος της Μπούρσασπορ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες πάνω στα ποσά ενός πιθανού deal, ούτε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες σχετικά με τα ποσά, ούτε να σας πω περισσότερα πάνω στο θέμα. Όπως σας είπα συνεχίζουμε τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή», πρόσθεσε ο Αΐ.

Αναμφίβολα η περίπτωση του Ντζούντζακ δεν είναι και η πιο εύκολη, όμως όπως προκύπτει και από τον πρόεδρο της Μπούρσασπορ, ο Ολυμπιακός παλεύει για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :