Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΟΥΤΕ ΓΙΑ... ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!


Καύσωνας επικρατεί και πάλι μετά από μερικές μέρες δροσιάς και κάποια ρεπορτάζ ήρθαν να τον κάνουν ακόμα... χειρότερο!

Κατ'αρχήν να διευκρινίσουμε ότι δεν αμφισβητούμε την ορθότητα των πληροφοριών του κάθε δημοσιογράφου, και θα πάρουμε θέση για την περίπτωση που πραγματικά ισχύει η πληροφορία ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης στο "4".

Πέρσι ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από τραυματισμούς και ατυχίες και έκανε την χειρότερη ευρωπαϊκή του σεζόν. Αποκλεισμός από το ΤΟΡ 8 (τερμάτισε στον... πυθμένα του ομίλου του) και κάποιες βαριές (Ζαλγκίρις), αλλά και απρόσμενες  (Μπάμπεργκ Χ 2 & Ζαλγκίρις) ήττες.

Έφτασε στο σημείο να ψάχνει για παίκτες το... καταχείμωνο, να φέρνει Σον Τζέιμς, να φεύγει και να "χτυπάει"... Μπαρνιάνι αλλά τελικά να φέρνει στο παρά ένα τον Γουόρικ! Ατυχέστατες επιλογές και το είδαμε όλοι, γιατί πολύ απλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...

Προχθές παντού "έπαιξε" η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον Κένι Γκάμπριελ για να καλύψει την θέση του "4" και να παίρνει ανάσες ο "σκασκένος" και ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ από πέρσι  Πρίντεζης. Σήμερα ξαφνικά βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα και το... σκέφτεται αν θα πρέπει να γίνει αυτή η κίνηση.

Να το σκέφτεται επειδή υπάρχουν άλλες λύσεις στο προσκήνιο, ναι, κανένα πρόβλημα. Αλλά να το σκέφτεται επειδή δεν θέλουν να στερηθούν χρόνο συμμετοχής οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης, σ'ένα ΤΕΤΟΙΟ μαραθώνιο σαν αυτό που θα συναντήσει η ομάδα φέτος είναι τουλάχιστον... αστείο, εφόσον τονίζουμε και πάλι, ισχύει αυτή η πληροφορία!

Να μείνει ο Μιλουτίνοφ που πιάνει θέσεη ξένου λοιπόν που μέχρι χθες όλοι έλεγαν ότι δεν γεμίζει το μάτι του Σφαιρόπουλου και που είδαμε πέρσι να παίζει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και να μην αποκτηθεί παίκτης στο "4", δηλαδή για μία θέση που ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη ΠΡΙΝ τελειώσει το πρωτάθλημα, και τώρα, λίγο πριν μπει ο Αύγουστος υπάρχουν δεύτερες σκέψεις;;;

Χάθηκαν 2 μήνες με τον Οκάρο Γουάιτ, ακούστηκε ο Γκάμπριελ, ο Νίκολς και αρκετοί άλλοι, αλλά ο Ολυμπιακός... δεν είναι σίγουρος αν θέλει 4άρι!  

Καλή η άνεση του σχεδόν ολοκληρωμένου ρόστερ, αλλά το ξαναλέμε... ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ! Η νέα Ευρωλίγκα δεν αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς και... πατέντες και αν ξεχάστηκαν οι δηλώσεις για σέντερ που θα συμπληρώνει τον Γιανγκ (αποκτήθηκε ο Μπιρτς που μόνο... τέτοιος δεν είναι) δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν τα όσα τράβηξε πέρσι η ομάδα για την ατυχέστατη επιλογή να μην αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης στο "4".

Φυσικά και δεν θα κάνουμε κουμάντο με τις τσέπες των προέδρων, απλά είναι αμαρτία να ζήσουμε τα ίδια και να πάει στράφι το φετινό ρόστερ για μία κίνηση που ενδεχομένως δεν θα γίνει.

Για ακόμη μία φορά, και επειδή εμείς εδώ δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει τέτοια σκέψη έστω σαν... πλάκα στο λιμάνι, τονίζουμε ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για την περίπτωση που παρθεί απόφαση να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης και βγει αληθινό το σενάριο των τελευταίων ωρών! 




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :