Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙΣ;


Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο "sportdog" τον Ολυμπιακό, τις μεταγραφικές επιλογές αλλά και τις επιλογές του Βίκτορ! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 


Ό,τι θα πω, το λέω από αγάπη στον Ολυμπιακό. Δήλωνα και πριν τη μεγάλη ήττα από τον Ατρόμητο ότι δε μου αρέσει η ομάδα και ότι πελαγοδρομεί ο Βίκτορ.

Όταν πας νέος προπονητής στον Ολυμπιακό κύριε Βίκτορ, τον Ολυμπιακό που έχει πάρει το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά και παραλίγο να αποκλείσει την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κάνεις τέτοια εξωφρενικά πειράματα λίγα 24ωρα πριν τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα δεν ξέρουμε τι σύστημα θα παίξεις. Απ' την αρχή βγήκα στη στήλη και σου φώναζα "άσε τα 4-4-2 και τα 4-3-3 και μη χαλάς το 4-2-3-1 που έπαιζε ο Ολυμπιακός". Απ' την αρχή σου φώναξα "μην ασχολείσαι με τον Φορτούνη, τον καταστρέφεις".

Πήρες τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Ελλάδας που ξέσκισε τις άμυνες με πάρα πολλά γκολ, και τη μία δεν τον βάζεις, την άλλη τον πετάς στα άκρα. Δεν είναι ο Φορτούνης κύριε για να παίζει έξω αριστερά. Δεν μπορεί ο Φορτούνης να χαραμίζεται να κάνει σέντρες.

Ο Φορτούνης είναι μάνα για τον άξονα. Έχει ντρίμπλα, ταχύτητα, δύο πόδια κανόνια, βλέπει δύχτια και θυμίζει Κούδα και Δομάζο κάποιες φορές, δεν βρέθηκε προπονητής να βάλει τον Δομάζο ή τον Κούδα στα άκρα. Ο Φορτούνης είναι το παλιό δεκάρι, ο Μαρινάκης πίστεψε σε αυτόν και δικαιώθηκε, τον πήρε μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, και έρχεσαι εσύ ως προπονητής να τον σακατέψεις;

Έπειτα, τι είναι αυτά τα μπακ που ήρθαν, Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια. Αυτοί φαίνονται μπακ της σειράς, έχει και ο ΠΑΟΚ τέτοιους, Κίτσιου και Λέοβατς, δηλαδή πάει να γίνει ο Ολυμπιακός σαν τον ΠΑΟΚ; Ο Ομάρ θέλει δέκα σαν κι αυτούς.

Είχαμε που είχαμε προβλήματα στην άμυνα, τώρα πάει να ξεχαρβαλωθεί τελείως η κατάσταση. Με τα στόπερ αυτά που έχουμε, και με πλάγια μπακ Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια, έχοντας χάσει και τον Ρομπέρτο στη θέση του τερματοφύλακα, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Προσέξτε πάρα πολύ το ματς της Τετάρτης μην πάθουμε τράκο και χαθούν τα 20 εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Γύρνα το, Βίκτορ, όσο είναι καιρός σε 4-2-3-1 με τον Φορτούνη από το πρώτο λεπτό βασικό και στη θέση του.

Έπειτα δεν είναι μόνο τα αμυντικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός έχει και θέματα μπροστά. Εγώ τον Ιντέγε είναι γνωστό από πέρσι ότι δεν τον πάω, δεν είναι ο κυνηγός που θα πάρει τις προσωπικές προσπάθειες και θα σε ξαλασπώσει μόνος του, δε βλέπει και συχνά δίχτυα.

Πας να αναδείξεις και με το ζόρι τον Σεμπά που δεν σκοράρει ποτέ, από πού θα έρχονται τα γκολ όταν αλλάζεις και θέση στον Φορτούνη; Με τον Ατρόμητο έβαλες μόνο 1 γκολ και αυτό το έβαλε ο ...Μιλιβόγεβιτς.

Είναι τρομερά πράγματα αυτά που κάνει ο Βίκτορ και επαναλαμβάνω ότι δεν περίμενα το 3-1 από τον Ατρόμητο για να τα πω, τα έχω επισημάνει από πριν.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :