Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Φουστέρ και Φετφατζίδης τέθηκαν αντιμέτωποι στην αναμέτρηση της Χετάφε με την Αλ Αχλί και ο Ισπανός μέσος ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Το 2013 ο Γιάννης Φετφατζίδης, νυν παίκτης της Αλ Αχλί, άφησε τον Ολυμπιακό για την Ιταλία και την Τζένοα, ενώ το φετινό καλοκαίρι μετά από μια εξαετία στο Λιμάνι, ο Νταβίντ Φουστέρ αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους και επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Χετάφε.

Η ισπανική ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αντιμετωπίζοντας την Αλ Αχλί. Η αναμέτρηση δεν βρήκε νικητή καθώς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και τον Φουστέρ να σκοράρει για λογαριασμό της Χετάφε.

Ο 34χρονος μέσος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη του στον Θρύλο, την οποία και ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μαζί με το ακόλουθο μήνυμα:

"Πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας απέναντι στην Αλ Αχλί, 2-2 και το πρώτο μου τέρμα με την Χετάφε! Ήταν όμορφο που σε είδα ξανά Φέτφα! Σου εύχομαι τα καλύτερα!"



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :