Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!


Η επίσημη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς απλώνεται και στην πόλη της Πάτρας.

Οι Ακαδημίες είναι έτοιμες στο να υποδεχτούν παιδιά ηλικίας 4-15 ετών που θα προπονούνται υπό την καθοδήγηση έμπειρων ,πανεπιστημιακής μόρφωσης προπονητών, στις μοναδικά σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ντα Λουζ.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» προχώρησε στην ενοποίηση των τμημάτων υποδομής και του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου, με σκοπό την ανάπτυξη και υιοθέτηση ενιαίου οράματος και φιλοσοφίας.

Η Ακαδημία απευθύνει κάλεσμα σε όλους πατρινούς, ανακοινώνοντας τα εξής:

«Όλο το διοικητικό προσωπικό, προπονητές, ιατροί, διατροφολόγοι σε συνεργασία με την κεντρική ακαδημία της ΠΑΕ , που εδρεύει στο Ρέντη, μας κάνει σίγουρους ότι το όραμά μας θα βρει την ανταπόκριση που του αναλογεί. Μαζί με τη δική μας αφοσίωση και εργατικότητα, τη δική μας συνεργασία και εποικοδομητική επαφή και επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους γονείς του,την μεθοδικότητα μας στην στήριξη, προώθηση και καθοδήγηση των παιδιών, στοχεύουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και στην καλλιέργεια της κοινωνικής ευαισθησίας μέσω εκδηλώσεων.

Θεωρούμε δε, ότι η εξαγγελία ενός τέτοιου εγχειρήματος, βελτιώνει την εικόνα της Πάτρας, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά συμβάλει και στην γενικότερη αναβάθμιση της ταυτότητας της πόλης μας. H φιλοσοφία μας βασίζεται στην εφαρμογή των ποδοσφαιρικών αξιών στην κοινωνία μας μέσω της ανάπτυξης ισχυρών θεμελίων καθώς αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση να μεριμνήσουμε για την ολοκλήρωση μας».

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 7-9, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Δεμένικα (Χαριλάου Τρικούπη 34).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Χρυσούλα Σταθοπούλου στα τηλέφωνα 694.0555384, 2610.526-523-2610.522-258.

Τεχνικός Διευθυντής: Φίλιππος Σχοινάς
Ειδικός Συμβουλος: Μάκης Παρασκευόπουλος
Γενική Διεύθυνση Ακαδημίας:Χρυσούλα Σταθοπούλου

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :