Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το LG Aegean Basketball, αλλά, φυσικά και για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας... «Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά».

Στο γεγονός ότι φέτος οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν όλοι από την αρχή της προετοιμασίας στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας από τη Σύρο και το LG Aegean Basketball.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, πρώτη φορά θα είμαστε όλοι από την αρχή στην προετοιμασία, που ξεκινάει σε έναν μήνα. Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολύ δύσκολους αγώνες, αλλά το θετικό είναι ότι θα είμαστε πιο γρήγορα έτοιμοι».

Όσο για τη διοργάνωση LG Aegean Basketball, είπε: «Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση, αλλά θα προτιμούσα να μην είμαστε εδώ, αλλά να προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο…».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :