Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ... «ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ EUROLEAGUE»


Απολαυστικές ήταν οι δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς λίγες μέρες πριν ταξιδέψει με την εθνική ομάδα της Σερβίας στη Βραζιλία για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και αφού μίλησε για τους στόχους της εθνικής του ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες επικεντρώθηκε στον φετινό θρίαμβο των Ρώσων στην Euroleague.

«Όπως κάθε καλοκαίρι, ανυπομονώ να πάμε εκεί και να παλέψουμε για το μετάλλιο. Πηγαίνουμε στο Ρίο για μία σημαντική δουλειά, όχι για τουρισμό. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στο βάθρο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως είχε αρχίσει να πιστεύει πως δεν θα στεφόταν ποτέ πρωταθλητής Ευρώπης...

«είναι τόσο όμορφο που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα να το πάρουμε και του χρόνου την Euroleague (γέλια). Πραγματοποίησα ένα όνειρο έπειτα από χρόνια προσπαθειών, τη στιγμή που νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ».

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη αλλά και τον Κάιλ Χάινς: «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Έχω πει πως δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου τόσο βίντεο. Ο Ιτούδης προετοιμάζει όλη τη νύχτα για τα παιχνίδια που έρχονται και βλέπει πάρα πολλά παιχνίδια των αντίπαλων ομάδων. Μας μεταφέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άξιζε, όμως, γιατί η ΤΣΣΚΑ πήρε την Euroleague. Ο Ιτούδης είναι σπουδαίος προπονητής. Ο Χάινς ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος, αλλά μετά τον πήραμε στην ΤΣΣΚΑ και τώρα είμαι χαλαρός γιατί ευτυχώς τον έχω συμπαίκτη».

Επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε και την κατάσταση με το συμβόλαιο του που λήγει στο τέλος της νέας σεζόν: «Έχω πει πάρα πολλές φορές πως θέλω να μείνω στην ΤΣΣΚΑ και αυτό δεν αμφισβητείται. Ωστόσο, δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση και να κάνω λάθος. Θέλω τη σωστή ομάδα, στη σωστή στιγμή. Θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο. Θα δούμε. Το συμβόλαιό μου με την ΤΣΣΚΑ λήγει το επόμενο καλοκαίρι».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :