Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! (PHOTO & VIDEOS)


Μετά την Λινέτα Κάιζερ, έρχεται και νέο... "μπαμ" από το γυναικείο Μπασκετικό Ολυμπιακό!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", οι νταμπλούχες Ελλάδας αναμένεται να εντάξουν στο ρόστερ τους και ένα ακόμα αστέρι του WNBA, από την Ιντιάνα και συγκεκριμένα τη συμπαίκτρια της Λινέτα Κάιζερ, τη σέντερ της Φίβερ, Ερλάνα Λάρκινς.

Η Αμερικανίδα ψηλή προβάρει τα ερυθρόλευκα και είναι θέμα… ωρών -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να τελειώσει η υπόθεσή της και να ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και μένουν... τα τυπικά, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να γίνει, και επίσημα, παίκτρια του Ολυμπιακού.


Η Λάρκινς είναι συμπαίκτρια της Κάιζερ και αγωνίζονταν μαζί στη βασική πεντάδα της Φίβερ. Η Κάιζερ στο "4" και η Λάρκινς στο "5", με τις δύο τους να έχουν άψογη συνεργασία.

Η Αμερικανίδα ψηλή σε 21 φετινά ματς του γυναικείου ΝΒΑ με την Ιντιάνα, έχει 27,2 λεπτά μ.ο. με 8,9π. και 8ρ., αλλά και ακόμα 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 0,5 κοψίματα. Με ποσοστό στις βολές της τάξης του 85,2% και 65,4% στα δίποντα.

Μάλιστα η 30χρονη Λάρκινς αγωνίζεται στο WNBA από το 2008, έχοντας φορέσει ακόμα τη φανέλα της Νέας Υόρκης. Με μέσο όρο 7 πόντους και 5,7 ριμπάουντ. Με ποσοστά στην καριέρα της 55% στα δίποντα και 73% στις βολές.

Δείτε την εν δράσει...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :