Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

«ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» (VIDEO & PHOTO)


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έφε Άμπροουζ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφονται στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα owngoalnigeria.com, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νιγηριανός συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να έρθει στον Ολυμπιακό.

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει τον Έφε Άμπροουζ της Σέλτικ», είναι ο τίτλος και το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει.

«Η Σέλτικ είναι σε πάρα πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα, προκειμένου να αποκτήσει τον Νιγηριανό διεθνή αμυντικό Έφε Άμπροουζ, που αγωνίζεται στη Σέλτικ από το 2013» και συνεχίζει...

«Φαίνεται πως ο παίκτης πηγαίνει στον Ολυμπιακό, λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία γίνονται οι συνομιλίες από την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό δανεικός, πριν αποτελέσει κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, αν και υπάρχουν πιθανότητες να πουληθεί κανονικά».

Δείτε τον εν δράσει...





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :