Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η... ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 16 εκ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΤΣΙΒΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ


Τα Μεξικανικά ΜΜΕ (και όχι μόνο)τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν ότι η Τσίβας θα δαπανήσει 16 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το απόγευμα του Σαββάτου ένα νέο δημοσίευμα ήρθε να ρίξει... φως στην υπόθεση, καθώς το συγκεκριμένο ποσό θεωρείται εξωφρενικό. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα mediotiempo.com, ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 7,3 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Τσίβας θα καταβάλει ένα ποσό και στην πρώην ομάδα του Πουλίδο, την Τίγκρες, προκειμένου να αποποιηθεί τις απαιτήσεις της και να πάρει πίσω την προσφυγή που έχει καταθέσει στη FIFA. Αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέρχεται στα 5 εκατ. δολάρια. Τα υπόλοιπα χρήματα αντιστοιχούν στο συμβόλαιο που θα έχει ο Πουλίδο στην μεξικάνικη ομάδα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τσίβας να μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :