Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 40’ ο Βοϊλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φιτόπουλος. Το παιχνίδι γενικά ήταν δυνατό και ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/8) στη Λιβαδειά μ’ αντίπαλο τον Λεβαδειακό. «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Η ομάδα δεν σταματάει να δουλεύει στις προπονήσεις για να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα. Προσπαθούμε ν’ ανεβάζουμε τον ρυθμό και είμαστε σε καλό δρόμο», σημείωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Παπαγγελής, Κακάμης, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος, Φιτόπουλος, Βοϊλης, Ντουμάνης, Σταυρόπουλος. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι: Φέκκας, Τσιριγώτης, Μπέκας, Κατσούκης, Γαλούπης, Αντωνόπουλος. Προπονητής: Μαυρογενίδης Δημήτρης.

Η αρχική σύνθεση του Ατρόμητου: Μάνδας, Πατσίκας, Σκουτέρης, Στοΐλας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Ξενοπανάγος, Νιτσάκης, Μουρελάτος, Λαχανάς, Αυγουστάτος. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι: Κοσκινάς, Μακρής, Ξενάκης, Μαράνος, Ανδριόπουλος, Μητρόπουλος, Σάσσαλος, Σαββίδης, Λέτσι, Διακογεωργίου, Βαγγέλης.Προπονητής: Καλτσής Βασίλης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :