Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ» ΑΛΛΑ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ


Ο πρόεδρος της Αστάνα, Σαϊάν Κχαμιτζάνοφ, μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του, που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, και τόνισε ότι... δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας από το Καζακστάν:

«Δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο. Περιέργως και οι τέσσερις ομάδες ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Champions League. Η ελληνική ομάδα είναι συχνά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο κ. Κχαμιτζάνοφ αναφέρθηκε στον ΑΠΟΕΛ και στις πιθανότητες της Αστάνα: «Την κυπριακή ομάδα την αντιμετωπίσαμε και πέρυσι, τους ξέρουμε. Θα θέλουν να πάρουν ρεβάνς μετά τον αποκλεισμό. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα έρθουν στην πρωτεύουσα για να μας στηρίξουν. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης. Οι οπαδοί μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :