Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Κ9 ΚΑΙ Κ10!


Οι διακοπές τελείωσαν, οι προπονήσεις άρχισαν. Τα παιδιά της Κ-9 και της Κ-10 του Ολυμπιακού ήταν πιστά στο ραντεβού τους και έφτασαν με όρεξη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε! Οι νεαροί παίκτες προ της προπονήσεως πήραν τα νέα ρούχα τους από την Adidas και ετοιμάζονται και φέτος να ... καταπλήξουν σε κάθε αγώνα με τις ενέργειες τους.

Όλοι τους πριν από την προπόνηση είχαν πολλά να πουν και το κυριότερο θέμα τους ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές. Είπαν πολλά, είδαν τους φίλους τους και αφού γεύτηκαν και ένα φλειφιτζούρι που πήραν ως... δώρο, ξεκίνησαν την προπόνηση!

Προπονητής στην Κ-10 είναι φέτος ο Ιάκωβος Χατζηράπτης και στην Κ-9 ο Κώστας Σοφιανός. Οι δυο τεχνικοί μίλησαν στα παιδιά για τη νέα χρονιά και ζήτησαν πειθαρχία και ενδιαφέρον στις προπονήσεις για να είναι όλοι χαρούμενοι στους αγώνες.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και τους ευχήθηκε καλή χρονιά!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :